Välkommen till oss

Vi ser alla fram emot att få träffa dig!
Kristofer, Maria, Lotta, Elin, Marina


Läs gärna mer om varje instruktör och deras klasser nedan.

maria svensson

Jag är utbildad både inom Yoga och Dans men även funktionell träning, bootcampträning, Tauff, Dance Detox Flow, Soma Move, Barre Move, stressreducerande yoga, löpning med hund och SUPYoga.
Förutom de klasser jag kommer att hålla i lokalen såsom dans, Yoga och VovveYoga håller jag även i event och företagsklasser.  
Tillsammans med Majja Lundh skapar jag årliga event inom dans, yoga och uteträning i vårt HELA Hållbar Hälsa som firar 10-årsjubileum 2025. https://helahalsa.wordpress.com/

Är även utbildad och verksam inom Dans för Hälsa och bidrar på booster och vissa utbildningar.  https://www.dansforhalsa.se/

I grunden har jag befunnit mig inom djursjukvården sedan 2006, är legitimerad Djursjukskötare och certifierad Hundfysioterapeut.
Mina VovveYoga klasser influeras en del av mina kunskaper och erfarenheter inom Prehab & Rehab med hund. Håller även föreläsning med temat Hållbar Hund och balansbollskurser för hund.

Ni finner mig även på  https://yogobe.com/se
samt samarbetar och reser på träningsresor tillsammans med   https://springtime.se/För Rabatt hos Yogobe ange  koden MARIA så får du 30 fria dagar.

Det är mig ni vänder er till om frågor kring
Dans och Yoga Gläntan.marina gerhardsson

Mjukstart: KundaliniYoga, Pris: 3ggr 450 kr.27/8, 3/9 &10/9.
Sedan 2×6 tillfällen.
Start: 17 september, 6 tisdagar, Pris 6×165 kr
V 44 Gong
Start: 5 november, 6 tisdagar Pris: 6x165 kr
V.51 Gong

Du är välkommen till vilken kurs som passar dig.
Anmälan senast 17 aug!
Sms 0706592727 eller mail

Önskar dig en riktig skön sommar!
Så hoppas jag vi ses i höst
Soliga hälsningar Marina Gerhardsson

Hos oss håller Marina klass på tisdagar. Ni finner mer om Marina: 
https://www.mimarum.se/
Instagram @ mimarum_yoga

lotta tångring

Lotta är yogaläraren som kommer från en lång bakgrund som gruppträningsinstruktör med erfarenhet av många olika typer av pass och hennes mångsidighet avspeglar sig även i hennes yogaklasser. Lotta har varit yogalärare sedan 2013 och är utbildad inom Viryayoga och via Krama Yoga school. Hon kallar sig själv anatominörd och hennes yogaklasser är fysiska Vinyasaklasser som hon har valt att kalla Vinyasa PLAY eftersom hon fokuserar på det lekfulla, utforskande och utmanade på yogamattan. Smart och rolig yoga som kommer att få dig att utvecklas genom att leka dig starkare på yogamattan.

Utöver yogan arbetar Lotta som massageterapeut både mot företag och på Örebro rehabcentrum och håller gruppträningsklasser på Nordic Wellness. 

Hos oss kommer Lotta hålla klass på onsdagar. 

Ni finner mer om Lotta och hennes klasser:
https://www.lottasmyt.se/
Instagram @lottasmyt
elin eriksson

2013 mötte jag yogan för första gången, en medicinsk yoga med ayurvediskt inslag. Och sedan dess har vi varit ett, yogan och jag. 2023 ramlade jag över AntiGravity för första gången. Känslan i kroppen efteråt går inte att beskriva, den måste upplevas! Då det inte fanns här i omnejd bokade jag nästan direkt in mig på en instruktörsutbildning. Allt gick så fort, men tur var väl det, annars hade jag nog hunnit fegat ur.
Under det senaste året har det blivit lite fler utbildningar, ytterligare en i hammock, AntiGravity Yin/restorative och en i sound, klangskålar och gong. Nu i början av 2024 påbörjade jag en yogalärarutbildning 200h och blir färdig till sensommaren/höst. Jag hoppas få leka vidare i hammock och på matta lång tid framöver. Fler utbildningar lär det garanterat bli.
Ser fram emot att möta er.


Hos oss håller Elin klass på torsdagar.
Ni finner mer om Elin och hennes klasser: 
Instagram https://www.instagram.com/flywithmeyoga/

kristofer ekrud

Yogamattan blev för mig en plötslig nödvändighet när jag på grund av en skada fick yoga mig tillbaka till kroppen, både fysiskt och mentalt, med medveten rörelse och meditation.
Sedan dess har nödvändigheten vuxit till ett driv att dela med mig av allt det yogan kan vara – bortom det vi tror att den borde vara.
Jag är utbildad yogalärare genom Everyday Yoga School och Veronica Löwenbok med trauaminformerad pedagogik som grund. Där fick mitt specialintresse för kopplingen rörelse och mental hälsa ta fart och mina klasser idag genomsyras av temat gas och broms för nervsystemsreglering.
Utöver yogan har idrott, framför allt tävlingsdans, varit del av min uppväxt och jag har de senaste 10 åren arbetat med gruppträning - både med fasta klasser, på event och tärningsresor utomlands. Till hösten är jag färdigutbildad Personlig Tränare och ser fram emot att på ännu fler sätt kunna arbeta med fysisk aktivitet och mental hälsa. Är för övrigt legitimerad specialistsjuksköterska och arbetar både på mottagning och på operation.

På gläntan kommer vi att ses på fredagsmorgnar för en morgonklass där du genom både flöde och stillhet ges möjlighet att vakna till, runda av din vecka och landa in i det du behöver för helgen. Klassen avslutas med en kortare meditation/incheckning
för att hitta och rikta fokus. Vi utforskar olika kroppsbaserade metoder för att både gasa och bromsa vårt nervsystem – en skön kombination av energi och lugn.

Jag ser fram emot goda morgnar tillsammans – varmt välkommen! 
Instagram:  https://www.instagram.com/yoga.ekrud/


Vill du hyra in dig hos oss?

Maila din förfrågan till Maria på 
2msvensson@gmail.com.
Alternativt fyll i formulär nedan.